Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 Ani de AIESEC in Arad!

0

      Joi, 17 mai, AIESEC Arad a sarbatorit 2 ani de existenta in acest oras. Cu aceasta ocazie in incinta cladirii Consiliului Judetean  Arad s-a tinut aniversarea celor 2 ani in care AIESEC Arad si-a desfasurat activitatea ajutand in dezvoltarea tinerilor. S-au prezentat toate proiectele coordonate de acesti deosebiti tineri printre care cele mai importante: AIESEC University, GROW 1.1, 1.2 si 0.9, MoneySense dar nu ultimul rand MCC (Members Committee Conference) cu urmatoarele rezultate:

     AIESEC University cu cele doua scoli Business School la care am avut 20 de participanti la traininguri si 11 participanti in practica, totodata s-a bucurat de sprijinul a 16 parteneri . IT School care a avut 29 de participant la traininguri  si 6 participanti in practica dar si sprijinul a 21 de parteneri. Training-urile au fost tinute de oameni cunoscuti din Arad precum Adela Cristea si Dan Usvat cat si din Timisoara cum este cazul lui Razvan Ogircin. Acest proiect este in la a 2-a editie, avand in plus Engineering School.

GROWGROW 1.1 – 1.2 adresat elevilor care incep clasele a 11-a si a 12-a in care 74 de participanti din 10 licee au invat de la 3 trainee din Polonia si SUA. GROW 0.9  adresat elevilor din clasa a 9-a in care s-au inscris 300 de elevi din 10 scoli aradene dintre care au fost alesi  80 participanti carora 3 trainee din Brazilia, Moldova si Romania le-au livrat o serie de sesiuni. In vara acestui an va incepe a doua editie GROW 1.1 si 1.2.

MoneySense un proiect de educatie financiara adresat tuturor elevilor din clasele 9-12 la care au fost 42 de participanti din 7 licee si 2 trainee din Taiwan si Brazilia care au tinut cursurile.

Members Committee Conference (MCC) desfasurata in luna  Ianuarie 2012, este conferinta in care se alege noua conducere AIESEC Romania. Au fost prezenti 100 de participanti din toate cele 15 orase din tara unde AIESEC are sediu.

Cu aceasta ocazie AIESEC Arad multumeste tuturor sustinatorilor, firme, licee, universitati, colaboratori dar nu in ultimul rand tinerilor care au avut contact direct cu aceste proiecte.

La multi ani AIESEC si cat mai multe reusite pe viitor!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.