2 Ani de AIESEC in Arad!

0

      Joi, 17 mai, AIESEC Arad a sarbatorit 2 ani de existenta in acest oras. Cu aceasta ocazie in incinta cladirii Consiliului Judetean  Arad s-a tinut aniversarea celor 2 ani in care AIESEC Arad si-a desfasurat activitatea ajutand in dezvoltarea tinerilor. S-au prezentat toate proiectele coordonate de acesti deosebiti tineri printre care cele mai importante: AIESEC University, GROW 1.1, 1.2 si 0.9, MoneySense dar nu ultimul rand MCC (Members Committee Conference) cu urmatoarele rezultate:

     AIESEC University cu cele doua scoli Business School la care am avut 20 de participanti la traininguri si 11 participanti in practica, totodata s-a bucurat de sprijinul a 16 parteneri . IT School care a avut 29 de participant la traininguri  si 6 participanti in practica dar si sprijinul a 21 de parteneri. Training-urile au fost tinute de oameni cunoscuti din Arad precum Adela Cristea si Dan Usvat cat si din Timisoara cum este cazul lui Razvan Ogircin. Acest proiect este in la a 2-a editie, avand in plus Engineering School.

GROWGROW 1.1 – 1.2 adresat elevilor care incep clasele a 11-a si a 12-a in care 74 de participanti din 10 licee au invat de la 3 trainee din Polonia si SUA. GROW 0.9  adresat elevilor din clasa a 9-a in care s-au inscris 300 de elevi din 10 scoli aradene dintre care au fost alesi  80 participanti carora 3 trainee din Brazilia, Moldova si Romania le-au livrat o serie de sesiuni. In vara acestui an va incepe a doua editie GROW 1.1 si 1.2.

MoneySense un proiect de educatie financiara adresat tuturor elevilor din clasele 9-12 la care au fost 42 de participanti din 7 licee si 2 trainee din Taiwan si Brazilia care au tinut cursurile.

Members Committee Conference (MCC) desfasurata in luna  Ianuarie 2012, este conferinta in care se alege noua conducere AIESEC Romania. Au fost prezenti 100 de participanti din toate cele 15 orase din tara unde AIESEC are sediu.

Cu aceasta ocazie AIESEC Arad multumeste tuturor sustinatorilor, firme, licee, universitati, colaboratori dar nu in ultimul rand tinerilor care au avut contact direct cu aceste proiecte.

La multi ani AIESEC si cat mai multe reusite pe viitor!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează