“Cercetasii Romaniei” din Arad se intalnesc la Padurea Ceala / Spirit Scout editia a IX-a

0

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, Centrul Local Arad „Phoenix”, vă invită la evenimentul Spirit Scout ediţia a IX-a. Participă  140 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani, din 8 Centre Locale: Timişoara, Oradea, Dej, Deva, Hunedoara, Drăgăşani (Vâlcea), Tg. Mureş şi Arad.

Cazarea participanţilor este asigurată la Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad (sala de sport), iar activităţile se vor desfăşura timp de două zile (vineri, 1 aprilie şi sâmbătă 2 aprilie) în Padurea Ceala. În program vor fi organizate ateliere de creaţie, dans, orientare, hike pe biciclete. Cele mai incitante şi cu multă andrenalină (escalada şi tiroliana) vor avea loc la poligonul ISU de lângă aeroportul din Arad, pe parcursul celor două zile cu începere de la ora 10.00.

Partenerii evenimentului sunt: Parcul Natural Lunca Mureşului Arad, Ofensiva Tinerilor Arad, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad, Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, Crucea Roşie Arad. Partenerii media sunt: Jurnal Arădean, Aradon şi Flacăra Roşie. Sponsor oficial Bricostore Arad.

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” este cel mai mare ONG din Romania cu peste 67 de centre locale şi 2700 de membrii. ONCR este afiliată Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout care ocupă locul 2 în lume după Crucea Roşie cu peste 28.000.000 de membrii.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând www.spiritscout9.uv.ro. Adresa Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României este www.scout.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează