Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Cercetasii Romaniei” din Arad se intalnesc la Padurea Ceala / Spirit Scout editia a IX-a

0

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, Centrul Local Arad „Phoenix”, vă invită la evenimentul Spirit Scout ediţia a IX-a. Participă  140 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani, din 8 Centre Locale: Timişoara, Oradea, Dej, Deva, Hunedoara, Drăgăşani (Vâlcea), Tg. Mureş şi Arad.

Cazarea participanţilor este asigurată la Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad (sala de sport), iar activităţile se vor desfăşura timp de două zile (vineri, 1 aprilie şi sâmbătă 2 aprilie) în Padurea Ceala. În program vor fi organizate ateliere de creaţie, dans, orientare, hike pe biciclete. Cele mai incitante şi cu multă andrenalină (escalada şi tiroliana) vor avea loc la poligonul ISU de lângă aeroportul din Arad, pe parcursul celor două zile cu începere de la ora 10.00.

Partenerii evenimentului sunt: Parcul Natural Lunca Mureşului Arad, Ofensiva Tinerilor Arad, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad, Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, Crucea Roşie Arad. Partenerii media sunt: Jurnal Arădean, Aradon şi Flacăra Roşie. Sponsor oficial Bricostore Arad.

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” este cel mai mare ONG din Romania cu peste 67 de centre locale şi 2700 de membrii. ONCR este afiliată Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout care ocupă locul 2 în lume după Crucea Roşie cu peste 28.000.000 de membrii.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând www.spiritscout9.uv.ro. Adresa Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României este www.scout.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.