Zona Podului Michelangelo din Timisoara intra in renovare

0

Zona Podului Michelangelo va intra din primăvară într-un amplu proces de renovare. Investiția este în valoare de 70 de milioane de le, potrivit AGERPRES.

Proiectul presupune realizarea unui pasaj subteran pe care se va putea circula pe relaţia bulevardelor Vasile Pârvan – Corneliu Coposu şi reabilitarea Podului Michelangelo.

Partea carosabilă va fi încadrată de zona verde şi de trotuare, care vor păstra configuraţia existentă în zonele adiacente.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează