Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vox Technology Park, primul proiect de office din Timișoara care implementează platforma de vizualizare 3D Bright Spaces

0

Platforma de vizualizare și închiriere digitală dezvoltată de Bright Spaces pentru Vox Technology Park este live și poate fi accesată de potențiali clienți și brokeri imobiliari pe https://leasing.voxtechnologypark.ro/. Vox Property Group este primul dezvoltator din Timișoara care își digitalizează procesele de leasing și optează pentru o abordare inovatoare de prezentare a spațiilor sale.

Cele două corpuri ale Vox Technology Park, dispuse pe 10 etaje și o suprafață de 26.600 mp, pot fi vizualizate într-un mediu 3D interactiv, construit împreună cu startup-ul PropTech Bright Spaces. Clădirea este certificată BREEAM International In-Use Outstanding v6 și integrează multiple tehnologii de înaltă generație, iar acum poate fi vizitată virtual pe https://leasing.voxtechnologypark.ro/.

Prin parteneriatul semnat de Vox și Bright Spaces în septembrie 2020, dezvoltatorul a adus inovația românească dezvoltată de Bright Spaces în Timișoara. Pe lângă prezentarea în 2D și 3D, platforma online permite și:

  • Maparea principalelor elemente tehnice ale clădirii

  • Prezentarea celor mai importante puncte de interes și a căilor de acces

  • Opțiunea de a cere o vizită sau o ofertă personalizată din partea dezvoltatorului sau a brokerului

  • Verificarea disponibilității în timp real

  • Opțiuni de fitout pentru fiecare etaj închiriabil

2020 a fost un an cu rezultate pozitive pentru Vox Technology Park. Peste 6.300 de metri pătrați de birouri au fost închiriați, iar proiectul a obținut și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Outstanding, cel mai înalt existent pe plan internațional și primul proiect imobiliar din România care a obținut acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiune a BREEAM, emisă în mai 2020.

Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Platforma dezvoltată de către Bright Spaces ne susține orientarea spre inovație, soluții tehnologice și digitale integrate. Am fost prima clădire care deja din 2018 utilizează accesul biometric, sporind astfel măsurile de siguranță care s-au dovedit extrem de eficace și în situația actuală determinată de pandemie. Astfel, inovăm procesul de închiriere a spațiilor din clădirea noastră, prin vizualizarea în mediu 3D a birourilor, eficientizând interacțiunea dezvoltator-broker-chiriaș – a declarat Mark Oancea, Managing Director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

Creșterea noastră internațională nu ar fi posibilă fără o scalare a business-ului nostru în primul și în primul rând la nivel național. Prin parteneriatul nostru puternic cu Mark și echipa lui de la Vox Technology Park, reușim să ne poziționăm ca o soluție tehnică de viitor pentru piața de real estate din România și ne onorează încrederea și deschiderea partenerului nostru către inovație și digitalizare” – Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

Despre Bright Spaces

Bright Spaces este un startup proptech, dezvoltat în România, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a înțelegerilor comerciale din acest segment.

Despre Vox

Proiectul de office a fost realizat de către Vox Property Group în urma unei investiții de 30 mil euro și oferă facilități unice la nivel național, precum acces pe baza autentificării biometrice, stații de încărcare pentru mașini electrice, car sharing, dar și numeroase avantaje competitive pentru angajați. Pe lângă Vox Technology Park, se află în curs de dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

e rentable space is modular, meaning it’ easy to divide into small private offices or keep a large open- space, whatever makes your business thrill. The building is also BREEAM International In-Use Outstanding certified, with the highest ranking certification obtained for v6 worldwide.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.