Vom avea un parc eolian in Marea Neagra!

0

Un parc eolian, construit la 8 km in largul marii. Proiectul are o valoare de peste 1,5 miliarde de euro si ar putea fi gata in cel mult 2 ani.

Constructia urmeaza sa inceapa in cateva luni, iar la final fiecare turbina va produce 5 megawati pe ora, fiind echivalentul necesarului de energie zilnica pentru oras de marime medie, potrivit stirileprotv.ro

In prezent, energia eoliana acopera 10% din energia produsa in tara noastra. Ar mai fi nevoie de inca 10% ca sa producem atat cat ne cere Uniunea Europeana pana in 2020.

via stirileprotv.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează