VIDEO: idee de afacere in Delta: pensiunea eco, GREEN DESTINATION

0

barca

Cu siguranță vă întrebați cine suntem noi…

Ei bine, suntem cinci absolvente a Facultății de Geografie la specializarea Planificare Teritorială iar în prezent suntem masterande la aceeași facultate în cadrul programelor masterale Planificare Teritorială și Managementul Localităților Urbane și Rurale dar și Evaluarea Integrată a Stării Mediului.

Cum am ajuns să formăm o echipă ?

Dorința de a participa la un concurs și de a beneficia de cursuri online cu privire la managementul de proiect, planificarea afacerii și altele, a fost atât de mare, încât ne-am înscris în proiectul  ”Despre tine, pentru viitorul tău!”.  În 3 cuvinte acesta înseamnă competență, creativitate și lucru în echipă.

Green Destination este o idea de afacere bazată pe construirea unei pensiuni eco, pe marginea lacului Razim din satul Sarichioi, județul Tulcea.   

Prin termenul ”pensiune eco”, dorim să se înțeleagă faptul că ne referim la o construcție cu unimpact redus asupra mediului, durabilă ca funcționalitate, mai pe scurt: pasivă.

Prin construirea pensiunii, dorim să dezvoltăm turismul local, să atragem viitori investitori interesați de protecția mediului în zonă și să oferim o alternativă viabilă față de zonele turistice aglomerate cum sunt stațiunile de pe litoralul Mării Negre, precum și promovarea unui comportament eco-friendly față de zone vulnerabile cum este Delta Dunării.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează