Verde la autostrada! 124 milioane euro alocati pentru Romania!

0

Proiectul autostrada Arad-Timişoara primeşte 124 milioane euro de la Comisia Europeană!

Veşti bune pe frontul de Vest! Comisia Europeană a aprobat contribuţia financiară din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene pentru proiectul major „Construcţia autostrăzii Arad – Timişoara (inclusiv varianta de ocolire Arad)”.

Proiectul face parte din programul operaţional sectorial de Transport (POS-T), program gestionat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. În urma acestei decizii, construcţia autostrăzii Arad-Timişoara va beneficia de o contribuţie de 124.399.671 euro din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Mai multe informatii pe site-ul eurourbanism.ro

Sursa: AGERPRES
foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează