Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ursus Breweries a lansat cea de-a patra ediție a programului internațional de Graduate Trainee „Brew Your Future” 2021

0

Ursus Breweries a dat startul programului internațional de Graduate Trainee „Brew Your Future”, ajuns la cea de-a patra ediție. Programul se adresează studenților în ani terminali, precum și absolvenților care doresc să se dezvolte profesional și să urmeze o carieră în industria berii.

Programul „Brew Your Future” le oferă participanților oportunitatea de a fi parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Europe & International activează și reprezintă, de asemenea, un prim pas excelent către o carieră în Ursus Breweries. Este un program care are durata unui an și care începe în lunile august-septembrie, oferindu-le participanților experiență în departamentele: Logistică, Financiar, Vânzări, Marketing și Trade Marketing.

Ne-am propus să creăm un program cuprinzător, care să le ofere celor care își doresc să lucreze în industria berii o varietate de oportunități. Cei care se vor alătura programului vor contribui la o mulțime de proiecte ambițioase, experiențe ce îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile de lideri, să-și aprofundeze cunoștințele despre industria noastră și să poată înțelege strategia de afaceri a liderului pieței de bere din România și a uneia dintre companiile certificate ca Top Employer în 2021”, a declarat Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Mai multe informații despre programul „Brew Your Future” sunt disponibile pe site-ul https://ursus-breweries.ro.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din grupul Asahi Europe & International.  Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro  și www.desprealcool.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.