Tineri Antreprenori, dezvoltat de JCI București, deschide ediția a 9-a, anul acesta pe 1 februarie. Programul de mentorat Tineri Antreprenori mini MBA a dat startul înscrierilor pentru ediția din acest an.

0

Au început înscrierile pentru ediția a 9-a a programului JCI Tineri Antreprenori organizat de Junior Chamber International București. Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 28 ianuarie pe www.tineriantreprenori.ro.

Tineri Antreprenori este structurat ca un mini MBA și gândit să acopere toate necesitățile dezvoltării antreprenoriale sănătoase și sustenabile. Programul din acest an cuprinde workshop-uri ce acoperă următoarele subiecte: vânzări, finanțe și contabilitate, marketing și comunicare, design thinking, digitalizare, e-commerce, legal, branding si dezvoltare personala. Fiecare sesiune este concepută astfel încât să integreze atât latura teoretică a fiecărui subiect abordat, cât și pe cea practică. Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii 3 ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. 

Menționăm câțiva dintre speakerii ediției Tineri Antreprenori din acest an: Wargha Enayati (REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate & Enayati Medical City), Alex Dona (desprevin.ro), Raluca Radu (Answear), Andrei Radu (GPeC), Cristina Irod (Design Thinking Society), Cristi Tudorescu (consultant IMM), Alexandru Teodorescu (Grecu si Asociatii).

Cele 2 luni de sesiuni săptămânale se încheie cu o perioadă de mentorat 1 la 1. Mentorii sunt antreprenori și specialiști cu o vastă experiență relevantă în domeniul în care participanții au nevoie specifică de ajutor. La final, toți cursanții participă la o sesiune de pitch în care își prezintă afacerea pentru a obține finanțare, sprijin sau consultanță.

În premieră, anul acesta, programul oferă pe lângă premii o serie de bonusuri. În funcție de interes și nevoile business-ului, participanții vor primi suplimentar consiliere juridică, ședințe de coaching și dezvoltare personală, consultanță de brand, marketing și comunicare. 

Dincolo de premii, cele mai valoroase beneficii ale mini MBA-ului Tineri Antreprenori sunt componenta de networking, accesul la profesioniști consacrați și oameni de business experimentați și faptul că afacerile participante sunt puse sub lupă într-un mod integrat, complet și unitar. În plus, pentru a marca cele 8 ediții anterioare ale programului, anul acesta am pus bazele comunității JCI Tineri Antreprenori – Business Network, din care vor face parte toți absolvenții viitori.

Programul se va desfășura offline, în fiecare miercuri, începând cu 1 februarie, la Mindspace Victoriei.

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii și pe www.jcibucuresti.ro.

Despre JCI România

Junior Chamber Internațional România a fost întemeiată în 2003-2004 și numără în prezent 11 organizații locale. Cu peste 250 de membri activi la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional. Detalii și pe www.jciromania.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.