Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Peste 2000 de oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job.

0

De doua ori mai multe pozitii deschise la Angajatori de TOP Timisoara. Peste 2000 de oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job.

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri si va reuni 50 de angajatori, companii care activeaza la nivel international, dar si companii locale cu importante planuri de recrutare. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 100 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor.

angajatori de top

Cele 50 de companii care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timisoara reprezinta domenii variate de activitate. In comparatie cu editia anterioara a evenimentului am observat un interes crescut din partea companiilor care isi desfasoara activitatea in: Retail, FMCG si Automotive. Alaturi de acestea, vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT, Inginerie, Consultanta, Telecom, Outsourcing, Financiar-Bancar, Logistica si Transporturi.

In aceasta primavara, companiile confirmate au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP Timisoara. Cele 2150 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Timisoara sau celor care vor sa se relocheze, o parte dintre pozitii fiind deschise in orase precum:  Lugoj, Iasi, Cluj, Oradea, Arad, Bucuresti, Deva, Resita, Arad, Pitesti, Bistrita, Sannicolau Mare, Caras-Severin, Brasov.

Care este noutatea in ceea ce priveste joburile deschise la Angajatori de TOP Timisoara? Companiile confirmate pana in acest moment continua planurile de dezvoltare si  doresc sa isi creasca echipele, iar oferta joburilor este variata. In plus, odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara au astfel de joburi deschise, pozitii precum: UI developer, Big data Architect, SEO Specialist, Fieldwork Manager, Escalation Engineer.

Cele 2150 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Java, Testare, Productie, Logistica, Calitate, Achizitii, Research and Development, Commercial, Tehnic, IT, Productie, Financiar, Inginerie, Proiectare, Project Management, Automotive Engineering etc.

„Avand cea mai agresiva expansiune, in ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD  a fost recunoscuta drept unul dintre cele mai active lanturi de retail modern din Romania. In anul 2013 au fost deschise 63 magazine, in anul 2014 au fost deschise 76 de magazine; iar planurile de dezvoltare pentru 2015 prevad extinderea retelei cu cel putin 100 de noi unitati. Cu peste 5500 de angajati la sfarsitul lui 2013, peste 6000 angajati la sfarsitul lui 2014, si peste 8000 previzionati la sfarsitul lui 2015, PROFI  este unul dintre angajatorii  de top din Romania. Dinamica, flexibila si ambitioasa, echipa de profesionisti PROFI creste cu repeziciune si cauta noi membri orientati catre dezvoltare profesionala  intr-un mediu competitiv” – Frentescu Oana, Responsabil Regional HR, PROFI ROM FOOD.

„Prin participarea la eveniment ne dorim sa cunoastem candidati pasionati si interesati de oportunitatile companiei noastre atat pe tehnologiile de administrare infrastructuri si aplicatii (SAP basis, DBA Oracle, Windows/Unix server management, Networking, Cloud-virtualizare, Windows service desk in limba germana, Exchange), cat si pe dezvoltare software (Java, C++ embedded, php developer, dirX, SAP abap)  avand in prezent un numar de aproximativ 200 de posturi vacante” – Mihaela Plescan, HR Business Partner – Recruitment Area, Atos IT Solutions and Services.

140&140Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara le ofera posibilitatea vizitatorilor sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. Cativa dintre angajatorii prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara sunt: Accenture, Adecco, AEM, Alcatel-Lucent, Ametras Services, Atos IT Solutions and Services, ATOSS Software, Beespeed, berg COMPUTERS, buw Romania, Carrefour Romania, Continental, Digital Education, Flextronics, FNT Software Solutions, Frigoglass, Groupe Monnoyeur, Hartl Connect, Hella, Honeywell Life Safety, Huawei, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lasting Software, Leoni Wiring Systems, Lidl, McDonald`s Romania, Microsoft, Philips, Plexus, ProCredit Bank, Professional, Profi Rom Food, RapidSolution Software, SSI, Sustainalytics, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, Zoppas Group.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.