Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara – orașul în care ajunge Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” săptămâna aceasta!

0
  • Compania Wienerberger aniversează 20 de ani de la venirea în România prin organizarea unei Caravane prin țară

  • După Craiova, Suceava și Brașov urmează ca această Caravană să ajungă la Timișoara

  • Toți cei interesați vor putea primi consultanță tehnică personalizată din partea experților Wienerberger și Tondach, precum și din partea distribuitorului local

  • Caravana a fost organizată pentru a le oferi clienților și partenerilor spațiul în care să interacționeze cu produsele și serviciile inovative ale companiei

Timișoara, 14 iunie. Compania Wienerberger România își confirmă poziția de lider pe piață și aniversează 20 de ani de prezență în România printr-un proiect special. Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” va merge prin 9 orașe din țară. Următoarea oprire, după Craiova, Suceava și Brașov, va fi la sediul companiei Egeria TM SRL, din Strada Conac nr. 54, comuna Dumbrăvița, din județul Timiș, distribuitor local Wienerberger și Tondach.

Pe 15 și 16 iunie, vineri și sâmbătă, toți cei interesați să primească consultanță tehnică personalizată pentru produsele Porotherm și Tondach, să afle mai multe detalii despre construcția unei case durabile din cărămidă sau a unui acoperiș din țiglă ceramică, sunt așteptați la Caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine”, la sediul companiei Egeria TM SRL. Programul evenimentului este următorul: vineri, 15 iunie, în intervalul 8:00 – 17:00 și sâmbătă, 16 iunie, între orele 8:00 – 12:00.

Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaște mai bine produsele și serviciile inovatoare Wienerberger, dar și de a participa la discuții cu reprezentanții companiei care pot oferi soluții concrete pentru întrebări punctuale. Cei care vor veni la Caravană vor afla cum funcționează aplicațiile web www.calculeazatondach.ro, pentru calculul necesarului de țiglă ceramică, și Vede Tondach, pentru realizarea unei simulări a acoperișului.

În perioada mai – iulie 2018, Caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine” va călători în 9 orașe din țară, în Craiova, Suceava, Brașov, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Sibiu, Constanța. Puteți afla mai multe informații despre eveniment accesând www.wienerberger.ro.

Despre Wienerberger România

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine patru unităţi de producţie la nivel local. Fabricile de la Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu, Tritenii de Jos – Cluj și Buzău sunt cele mai moderne unităţi de acest tip din ţară. Wienerberger România este parte a grupului Wienerberger reprezentat la nivel global în 33 de țări, având peste 10.572 angajați. www.wienerberger.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.