The European Digital Innovation Hub in Transilvania vă invită la Digital Talk 

0

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) vă invită să vă alăturați la un eveniment care vizează inovația și digitalizarea în domeniul afacerilor.

Acesta este un eveniment dedicat acelor companii care găsesc relevante serviciile TEDIHT și celor care își doresc să afle mai multe informații despre inovare și digitalizare. 

Digital Talk este un prilej excelent pentru toți cei interesați să afle cum pot beneficia de inovație și digitalizare în cadrul comunității TEDIHT. Participanții vor avea oportunitatea să interacționeze cu partenerii TEDIHT și să descopere beneficiile proiectului, precum și cum pot contribui la dezvoltarea propriei afaceri.

Când: 24 aprilie, între orele 14.30 – 19.00.

Unde: Locația evenimentului este la #CEM – Centrul de Excelență pentru Mobilă – Tiberiu Popoviciu, Nr. 22 P, în incinta Cluj Innovation Park.

Participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Înregistarea este disponibilă la acest link https://bit.ly/4cr3O74

*Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul de Excelență pentru Mobilă (CEM).

Despre The European Digital Innovation Hub in Transilvania 

The European Digital Innovation Hub in Transilvania este un consorțiu regional format din 14 organizații, 6 parteneri și 8 parteneri asociați, care a fost creat în 2017 de principalii actori de inovare din regiunea de Nord-Vest a României. Misiunea asumată de TEDIHT este de a consolida ecosistemul regional de inovare și de a accelera procesul de transformare digitală a IMM-urilor și a sectorului public. 

TEDIHT are un rol strategic în catalizarea potențialului și a capacităților regionale de inovare. Pe de altă parte, acționează ca furnizor de competențe, know-how, programe de inovare, sprijin pentru startup-uri și IMM-uri.

TEDIHT este un proiect co-finanțat de către Comisia Europeană în cadrul Programului Europa Digitală. 

Partenerii proiectului: Transilvania IT Cluster, Hygia, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, TREC, Cluster de Industrii Creative Transilvania, Cluster de Noi Materiale, AgroTransilvania Cluster și Primăria Cluj-Napoca.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.