Targ transfrontalier, Arad 13-15 noiembrie 2009

0

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – filiala Arad, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Bekes, Asociaţia de Municipalităţi pentru Dezvoltare Regională din Békés-ul Central şi Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad, vă invită să luaţi parte în perioada 13-15 noiembrie la Expo Arad Internaţional, Pavilion A, cu începere de la ora 11:00  la Târgul transfrontalier de bunuri, servicii şi oportunităţi investiţionale organizat în cadrul proiectului “Networking pentru dezvoltare economică durabilă” finanţat din fonduri Phare  CBC 2006 România – Ungaria.

Evenimentul urmăreşte facilitarea cooperării între firmele din zona transfrontalieră prin stabilirea de parteneriate de afaceri şi va reuni expozanţi din zona cross-border România-Ungaria din: construcţii,  mobilier,  transport şi turism.
imm-aradProfilul expozantului:

* să desfăşoare activitatea în domeniile menţionate;

* să se încadreze în categoria IMM;

* să desfăşoare activitatea în aria eligibilă a proiectului ( judeţul Arad , Bihor, Timiş).
Participarea la acest eveniment este gratuită şi include: asigurarea unui stand de 9 mp dotat cu masă, scaun, priză, pazie ( numele firmei, localitate şi ţară ) şi posibilitatea amplasării de materiale de promovare ( mostre, mape, pliante, broşuri, etc).

Vă rugăm să confirmaţi înscrierea la acest eveniment până cel târziu vineri, 30 octombrie 2009, prin transmiterea fişei de participare prin fax la nr. 0257/253757 sau e-mail: alina.popa@imm-arad.ro.

Mai multe informaţii pe site-ul organizatorilor imm-arad.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează