Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg d’Apartament @ Timișoara

0

Adevărat, ieşim din al patrulea an de Balamuc cu tradiţionalul Târg d’Apartament: artă rezonabilă, cafă suportabilă, posmagi moi / 24 noiembrie 2017. 

Sursa si detalii aici.

 

La capitolul gratisuri, în premieră locală vă servim şi cu nişte chai latte total şi cu pliante de la proiectul nostru În Linii Mari // Caiete de Schiţe, care au ajuns de la print după terminarea marii răsfoieli. Altfel, multe lucruri bune, produse de Livia, Răzvan şi Ana, de vânzare pe bani.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.