START APEL ÎNSCRIERI în programul IncubaThor. 50.000 euro disponibili pentru formarea de lideri de ONG-uri

0

Deschidem aplicațiile pentru formarea de noi lideri de ONG-uri. Apelul pentru înscrierea la programul IncubaThor, destinat liderilor de ONG-uri și întreprinderilor sociale din Sud-Estul României este deschis. Acest program inovator este conceput pentru a întări și echipa organizațiile non-guvernamentale, pregătindu-le să facă față provocărilor și să contribuie activ la dezvoltarea eficientă a comunităților.

Ce aduce IncubaThor? Programul vizează dezvoltarea abilităților necesare pentru:

  • Atragerea de fonduri: Participanții vor învăța tehnici de absorbție eficientă a donațiilor, sponsorizărilor, granturilor și facilităților fiscale.

  • Asumarea riscurilor calculate: Dezvoltarea abilităților de evaluare și gestionare a riscurilor pentru exploatarea oportunităților comunității.

  • Capacitatea de relaționare: Construirea și menținerea relațiilor cu diverși stakeholderi pentru îmbunătățirea politicilor locale și competențelor necesare dezvoltării durabile.

  • Inovație și adaptabilitate: Încurajarea gândirii creative și adaptabilității pentru a răspunde nevoilor dinamice ale comunității.

  • Formularea de obiective SMART: Dezvoltarea capacității de a stabili obiective specifice, măsurabile, abordabile, realiste și încadrate în timp.Programul vizează dezvoltarea competențelor esențiale pentru liderii ONG-urilor, oferindu-le un cadru de formare unde pot învăța să identifice soluții sustenabile și incluzive, perfect adaptate nevoilor comunităților pe care le deservesc.

Investim în comunități și lideri

Investim 50.000 euro în comunitățile din S-E României și creștem liderii de ONG-uri. Programul IncubaThor este mai mult decât o oportunitate de dezvoltare; este un angajament de a construi un viitor mai sustenabil și prosper pentru comunitățile noastre.

  • Perioada de aplicare: 19 iunie – 30 iunie (ora 14:00)  NOUL termen limită 15 iulie 2024 ora 14:00. 

  • Modul de selecție: Participanții vor completa un formular de înscriere, evaluat pe baza unei grile de punctaj. Primii 25 de aplicanți cu cel mai mare punctaj vor trece în etapa de interviu eliminatoriu.

  • Numărul maxim de participanți: 15 lideri de ONG-uri

Despre programul EMPRETEC

EMPRETEC este un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business, desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva). Dezvoltat pe baza unei curricule “Harvard Business School”, rezultată în urma unui îndelung program de cercetare inițiat și condus de profesorul David McClelland, EMPRETEC este recunoscut ca un excelent instrument pentru dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului.

Organizatorii IncubaThor

Proiectul este implementat de OpenHub Creative Cluster, împreună cu Fundația Comunitară Galați, Asociația pentru Antreprenoriat România și Empretec România. Aceste organizații sunt responsabile pentru propunerea și realizarea programului IncubaThor în cadrul apelului Raiffeisen Comunități.

Înscrieri și contact

Pentru mai multe informații despre program și pentru a vă înscrie, vă rugăm să accesați formularul de înscriere disponibil pe acest link sau să ne contactați la projects@openhub.ro.

Alăturați-vă nouă în această inițiativă și contribuiți la dezvoltarea unui viitor mai bun pentru comunitățile din Sud-Estul României!

Proiect selectat în cadrul #RaiffeisenComunități, acceleratorul de ONG-uri în sustenabilitate, o inițiativă Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.