Stagii de practică plătite în Europa, programul Entrepreneurship Trainee

0

 Akcees dă startul înscrierilor la Entrepreneurship Trainee – proiect ce oferă tinerilor şansa de a acumula experienţă internaţională efectuând stagii de practică plătite la start-up-uri de succes din Europa. Tinerii entuziaşti şi pasionaţi de domeniul antreprenorial pot aplica prin completarea formularului disponibil online la akcees.com/trainee

Entrepreneurship Trainee se adresează tinerilor studenţi şi proaspăt absolvenţi care sunt pasionaţi de antreprenoriat şi vor să lucreze într-un mediu dinamic şi multicultural şi să afle secrete din culisele start-up-urilor care au reuşit. Pentru a aplica, persoanele interesate trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil online la akcees.com/trainee şi să trimită un CV de maxim două pagini.

Procesul de selecţie este unul extrem de competitiv. Analiza CV-urilor este urmată de un interviu, urmând ca finaliştii să fie puşi în legătură directă cu reprezentanţii companiilor angajatoare. La final, cei mai buni îşi vor petrece vara lucrând în Europa, într-un mediu antreprenorial, dinamic şi competitiv.

La această primă ediţie a proiectului, Akcees pune la dispoziţia tinerilor români 6 stagii de practică în start-up-uri de succes la nivel european. Astfel, aplicanţii au şansa de a lucra alături de profesionişti din companii de renume ca SponsorPay, HitFox, CloudControl sau UberVu.

„Deschiderea internaţională este necesară pentru un antreprenor de succes, având în vedere mediul economic globalizat al timpurilor noastre. Prin Entrepreneurship Trainee creăm oportunităţi pentru ca studenţii şi absolvenţii să acumuleze experienţă de muncă în start-up-uri de succes din Europa. Pot spune din experienţa personală că un asemenea pas este definitoriu pentru carieră şi dezvoltare personală, oferind un mediu de lucru flexibil, energic şi stimulant” a declarat Şerban Mogoş, preşedinte Akcees.

Entrepreneurship Trainee este primul proiect din România care oferă tinerilor şansa de a efectua stagii de practică plătite în Europa. Acesta face parte din gama de proiecte Akcees destinate viitorilor antreprenori, oferind deschidere internaţională şi experienţă profesională relevantă acelor tineri care se pregătesc să plece la drum pe cont propriu.

Entrepreneurship Trainee este un eveniment organizat cu sprijinul DIGI TV, The Money Channel, Forbes România, Business Woman, Money Magazine, The Investor, România Liberă, Realitatea.net, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Zile şi Nopţi, Studentie.ro, Academic Link, Bancherul.ro, Best Resource, SMARTfinancial.ro.

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) , Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Inspire Business, VWI ESTIEM.

 


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează