Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Speakeri de top sustin conferintele Automotive Forum România

0

Cel mai important eveniment de business al industriei automotive din Romania se va desfasura anul acesta la Timisoara, in perioada 20-21 octombrie. Automotive Forum Romania aduce in orasul de pe Bega  parteneri si lideri in industria auto din Romania si Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanta fiscala si institutii ale statului, intr-un eveniment ce se va desfasura in incinta Hotelului Timisoara.

automotive forum timisoara

Agenda Automotive Forum Romania va cuprinde 4 sesiuni de conferinte, 8 workshopuri si 2 intalniri Business to Business. In cadrul conferintelor, reprezentanti ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Judetene Timis si Arad, vor sustine prezentari de noi produse si solutii din industria auto. Vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching alaturi de Bogdan Comanescu de la Accelera Business Strategy si vom avea parte de o prezentare a Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj detinuta de catre renumitul pilot de raliuri roman, Titi Aur. Conferintele vor fi moderate de catre Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor si profesor de antreprenoriat roman.

In fiecare din cele doua zile dedicate evenimentului se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, intalniri de tipul Business to Business intre participanti, astfel incat Automotive Forum Romania poate reprezenta o sansa pentru micii producatori din industria auto de a-si expune ofertele marilor companii in domeniu, asigurand astfel vizibilitatea propriei companii in mediul de afaceri.

Inscrierile la eveniment se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum Romania:

www.automotiveforumromania.ro

Invitatie AFR

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.