TIMIȘOARA: Speakeri de top sustin conferintele Automotive Forum România

0

Cel mai important eveniment de business al industriei automotive din Romania se va desfasura anul acesta la Timisoara, in perioada 20-21 octombrie. Automotive Forum Romania aduce in orasul de pe Bega  parteneri si lideri in industria auto din Romania si Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanta fiscala si institutii ale statului, intr-un eveniment ce se va desfasura in incinta Hotelului Timisoara.

automotive forum timisoara

Agenda Automotive Forum Romania va cuprinde 4 sesiuni de conferinte, 8 workshopuri si 2 intalniri Business to Business. In cadrul conferintelor, reprezentanti ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Judetene Timis si Arad, vor sustine prezentari de noi produse si solutii din industria auto. Vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching alaturi de Bogdan Comanescu de la Accelera Business Strategy si vom avea parte de o prezentare a Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj detinuta de catre renumitul pilot de raliuri roman, Titi Aur. Conferintele vor fi moderate de catre Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor si profesor de antreprenoriat roman.

In fiecare din cele doua zile dedicate evenimentului se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, intalniri de tipul Business to Business intre participanti, astfel incat Automotive Forum Romania poate reprezenta o sansa pentru micii producatori din industria auto de a-si expune ofertele marilor companii in domeniu, asigurand astfel vizibilitatea propriei companii in mediul de afaceri.

Inscrierile la eveniment se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum Romania:

www.automotiveforumromania.ro

Invitatie AFR

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează