SeedBlink lansează a treia ediție a Tech Investors Academy, un curs online dedicat celor interesați de investiții în companii private de tehnologie

0

SeedBlink, platforma de investiții și management de equity pentru startup-uri tehnologice europene, lansează pe 10 iunie a treia ediție a Tech Investors Academy, acest curs online fiind dedicat investitorilor intermediari și avansați interesați de aprofundarea tehnicilor de investiții în companii private de tehnologie.

Înscrierile sunt deschise până pe 5 iunie, iar cursul va începe pe 10 iunie.

Tech Investors Academy oferă o combinație echilibrată de teorie, studii de caz și sesiuni live la care contribuie atât profesori cât și experți, din România și Europa. Cursul este structurat în patru lecții săptămânale, coordonate de experții SeedBlink: Robbin Hoogstraten – Regional Manager Benelux, Angel Hadjiev – Regional Manager SEE, Eric Bartha – director de investiții și Andrei Hâncu – General Counsel. 

Pe lângă aceștia vor fi și speakeri din domeniul capitalului de risc și din mediul academic, , printre care Tihomir Dyankov – Chief Investment Officer & Partner la INVENIO Partners, Willem Hulsink – Profesor Asociat RSM Erasmus University, Oden Vallien și Markus Oberg – Fondatori Accumeo și Nicoleta Cherciu, Partener Cherciu&Co.

Participanții vor explora subiecte precum evaluarea tranzacțiilor, construirea portofoliilor și strategiile de investiții transfrontaliere. Tech Investors Academy este disponibil gratuit pentru membrii SeedBlink: Elite și Club. Noii membri se pot alătura Clubului SeedBlink cu o reducere de 40%, beneficiind de acces complet la Academie și alte avantaje exclusive membrilor.

„Pe lângă beneficiile educaționale, acest program oferă o platformă solidă pentru crearea unor noi relatii, permițând participanților să se conecteze și să facă schimb de idei cu colegii, îmbunătățind experiența lor de învățare în general”, a declarat Eric Bartha – director de investiții SeedBlink.

„Tech Investors Academy a fost o modalitate simplă de a învăța de la experți pasionați în domeniu. M-a ajutat să-mi structurez semnificativ înțelegerea dinamicii startup-urilor”, a declarat Horia Hotăran, participant anterior la Tech Investors Academy.

Despre SeedBlink

SeedBlink este o platformă de equity management și de investitii, specializată în tehnologie, care permite startup-urilor europene și acționarilor acestora să acceseze, să gestioneze și să tranzacționeze capitaluri proprii alături de investitori instituționali consacrați. 

SeedBlink SA este înscrisă la Registrul Autorității de Supraveghere Financiară cu nr. PJR28FSFPR/400001 începând cu data de 03.11.2022 cu un pașaport UE, conform registrului furnizorilor de servicii de crowdfunding al Autorității Europene pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA). 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.