Se renoveaza zona peninsulara, portul Tomis din Constanta

0

Autoritățile din Constanța au demarat lucrările de reabilitare a falezei începând din zona portului şi până în zona portului Tomis, valoarea lucrărilor fiind de 4 milioane de euro, bani din fonduri europene.

Lucrările constau în reabilitarea integrală a falezei atât ce înseamnă partea inferioară, structură care este dărâmată, stabilopozi, plus partea exterioară, la suprafaţă, pe care o vedeţi aici, paviment din granit şi tot mobilierul urban adecvat acestei zone vechi: băncuţe, stâlpi de iluminat, pavilioane, chioşcuri”.

Mai multe informatii aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează