Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala Eurotraining începe prima ediție de primăvară cu un curs de Expert achiziții publice

0

Școala Eurotraining din Timișoara organizează în luna Februarie curs de Expert achiziții publice, acreditat ANC (Autoritatea Națională de Calificări).

Organizat de două ori pe an, cursul se află la prima ediție de primăvară, iar cei care doresc să se înscrie o pot face online, prin scoalaeurotraining.ro/cursuri/curs-expert-achizitii-publice sau direct la sediul școlii din clădirea Modex, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00.

Cui se adresează?

  • Angajaților din sectorul public, cu atribuții în zona administrației publice;

  • Angajaților din sectorul privat (ONG-uri, societăți comerciale), care au atribuții specifice de: planificare achiziţii publice, iniţiere şi lansare proceduri de achiziţii, derulări şi finalizări proceduri de achiziţii publice și administrare contracte;

  • Persoanelor care sunt interesate de specializarea în acest domeniu.

Cursul se desfășoară pe o perioadă de două săptămâni și oferă pregătirea de specialitate pentru funcționarii publici sau personalul contractual, cu studii superioare, cu pregătire de bază în științe tehnice, economice, sau alte domenii.

“Mai mult decât o diplomă, la finalul acestui curs vei obține un grup de suport cu care vei putea să te consulți, să primești informații și să îți oferi expertiza în domeniul achizițiilor publice,” ne spune Simona Vîrlea, Lector și Formator Expert achiziții publice al Școlii Eurotraining.

Despre Școala Eurotraining

Școala Eurotraining vine în întâmpinarea nevoilor tuturor persoanelor, printr-o varietate mare de cursuri de formare profesională a adulților, contribuind la creșterea gradului de pregătire profesională și ocuparea forței de muncă din zona de Vest a țării.

Aflați mai multe pe website: http://www.scoalaeurotraining.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.