Salina la Pischia in judetul Timis!

2

In localitatea Pischia, din judetul Timis, a fost deschisa prima salina din Banat, cu sare adusa tocmai din Moldova. Salina a fost inaugurata la subsolul unei policlinici, iar localnicii sunt incantati ca pot merge la tratament si la ei in comuna, scrie Realitatea Tv.

Calupurile de sare, de forma circulara, au fost aduse tocmai de la Targu Ocna – in total, peste 22 de tone de sare acopera peretii salinei artificiale, care are trei incaperi.”

Via Ştirilocale.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

 1. avatar

  SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
  TEL: 0725 217 077
  office@salinasusesi.ro
  http://www.salinasusesi.ro

  Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
  Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya.
  O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
  Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni.

  ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
  Duminica doar cu programare
  Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari)

 2. avatar

  Centrul Medical Mariam Pischia va ofera servicii medicale de fiziokinetoterapie si salinoterapie, sustinute de Casa judeteana de asigurari de sanatate Timis, incepand cu luna mai 2010

Comentează