S-a deschis Centura orașului în regim de autostradă!

0

Vești bune pentru arădeni. La peste 2 ani de la începerea lucrărilor la Centura Aradului în regim de autostradă, cunoscută şi sub denumirea de „Arad By-pass”, această arteră de circulaţie a fost recepţionată joi, anunță AGERPRES.

Centura Aradului în regim de autostradă face parte din coridorul IV paneuropean și contribuie la descongestionarea traficului în municipiul Arad, la îmbunătăţirea condiţiilor generale de circulaţie, preia traficul de pe DN7 şi DN 69, asigură deplasarea rapidă de la Aeroportul Arad la Aeroportul Timişoara, scrie administratie.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează