Primul targ national de economie sociala este la Timisoara 13 – 15 aprilie 2011

0

La Timisoara (Casa Tineretului), in perioada 13 – 15 aprilie 2011 va avea loc primul “Targ national de economie sociala” din Romania!

Organizatorul este Ministerul Muncii, Familiei si Protectie Sociale (MMFPS) si partenerii sai.

Potrivit Stiriong.ro, targul va reuni 40 de expozanti – intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale si altele, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Principala tema ce va fi abordata o reprezinta rolul intreprinderilor sociale in dezvoltarea comunitatilor din punct de vedere economic, dar si din perspectiva integrarii sociale.

Pentru vizitarea targului, accesul publicului larg va fi gratuit.

Simultan va avea loc conferinta “Rolul parteneriatului in dezvoltarea economiei sociale”. Conferinta are participare internationala si se adreseaza initiatorilor si promotorilor de activitati de economie sociala, precum si profesionistilor din mediul public si privat interesati de oportunitatile de cooperare in acest domeniu.

Mai multe detalii despre desfasurarea targului, programul conferintei, informatii practice si inscrierea ca participant pot fi gasite pe pagina www.economiesociala.info .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează