Prima ediție a târgului Vama Fair, la Sandalandala, Vama Veche

0

În această vară, în perioada 7 iulie — 27 august 2017, va avea loc prima ediție a târgului Vama Fair, desfășurat în parcarea complexului Sandalandala de pe Str. Pescarușului, Vama Veche.

Vama fair cover

Vama Fair este o ocazie unică de a vă întâlni cu peste 20 de artiști și artizani români ce vor prezenta o gamă variată de produse 100% autohtone. Vama Fair vine în sprijinul comunităților locale de artiști handmade, prin promovarea valorilor românești, întregid spiritul vamaiot prin produse deosebite realizate manual în tehnici tradiționale variate.

Târgul va fi deschis în fiecare zi de la ora 9:00 și până la ora 22:00, iar vizitatorii se vor putea bucura de:

  • Produse de decor inedite;
  • Bijuterii lucrate cu migală;
  • Obiecte personalizate;
  • Piese și accesorii vestimentare originale;
  • Obiecte din porțelan modelate și pictate manual;
  • Produse și decorațiuni din lemn;
  • Produse din piele pictate manual;
  • Suveniruri autohtone;
  • Obiecte realizate în tehnici tradiționale diverse.

Weekend-urile vă vor întâmpina la Vama Fair cu evenimente interesante, pentru mici și mari, de la spectacole interactive până la activități și ateliere distractive.

Vama Fair aduce un suflu nou în piața de pe litoral, suprasaturată de produse de fabrică, realizate fără suflet și pasiune. Vă oferim o variantă inedită de a pleca de la mare cu suveniruri unicat, realizate manual și de a sprijini artiștii și comunitățile locale.

Vă așteptăm cu mult drag, să sărbătoriți alături de noi creația românească în pur spirit vamaiot!

Pagina FB: Vama Fair

Pagina evenimentului: Vama Fair – editia Intai

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.