Port turistic pentru ambarcaţiuni de agrement la Feteşti

0

Administraţia locală din Feteşti doreşte construcţia unui port turistic pentru ambarcaţiuni de agrement.

Portul se va întinde pe o suprafaţă de un hectar, va avea deschidere la braţul Borcea al Dunării şi va fi destinat am barcaţiunilor de mici dimensiuni, scrie AGERPRES citaţi de administratie.ro

Odată cu amenajarea portului, autorităţile locale speră ca oraşul să aibă avantaje economice şi turistice, cum ar fi investiţii masive în construcţia unor hoteluri, moteluri, restaurante, cafenele, înfiinţarea de firme de turism, societăţi pentru închirieri de maşini, deschiderea unei şcoli de navigat şi chiar showroom-uri pentru vânzarea de ambarcaţiuni.

 

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează