Planuri optimiste pentru Romania, marca P&G. O noua mare investitie?

0

Dupa investitia de la Urlati, compania americana P&G anunta o alta posibila investitie majora in Romania: un centru de distributie sau o unitate de productie.

Potrivit bursa.ro „o alta mare investiţie a ajuns la o noua faza si este un grup restrans de tari in competiţie pentru atragerea acesteia”. Statele vizate sunt România, Rusia, Ucraina, Ungaria, Turcia şi Polonia.

La aniversarea celor 15 ani deactivitate din Timisoara, reprezentantii gigantul americanafirma ca  Procter &Gamble este castigator in lupta cu recesiunea. În ultimii doi ani, fabrica de detergenti de la Timisoara si-a extins portofoliul de produse, a demarat un proiect de zece milioane de dolari si nu a renuntat la programele de pregatire a angajatilor, potrivit adevarul.ro

Mai multe date despre declaratiile companiei americane pe adevarul.ro

PS: Multumim Maria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează