Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 63 de milioane de lei investitii urbanistice in Oradea

0

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al Municipiului Oradea, un pachet de nouă proiecte în domeniul serviciilor turistice şi sociale, a fost declarat admis în prima etapă de evaluare pentru o finanţare de peste 63 de milioane de lei prin Programul Operaţional Regional, potrivit eurourbanism.ro

Investitiile presupun reabilitarea şi refuncţionalizarea Corpurilor B, C, D şi E din Cetatea Oradea, reabilitarea Complexului cultural religios ‘Biserica cu Lună’, a Catedralei greco-catolice ‘Sfântul Nicolae’, a Pasajului Vulturul Negru. Investitii in reabilitarea unor centre de îngrijire copii, vârstnici sau persoane cu dizabilităţi.

Potrivit biroului de presă al Primăriei Oradea, documentul strategic, ce sintetizează în peste 250 pagini strategia de dezvoltare a polului de dezvoltare urbană, a fost evaluat şi admis, pe 16 iunie, în conformitate cu Ghidul solicitantului, şi al oportunităţii pentru dezvoltarea municipiului Oradea, respectiv al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

PIDU cuprinde şi un proiect-pilot de dezvoltare a unei reţele policentrice de turism cultural – religios numit ‘Locus festi sacri varadini’.

via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.