ORADEA: Participa GRATUIT la Conferință: Dezvoltarea, Finanțarea și Creșterea Organizațiilor 8 Mai

0

Tema conferinței „Dezvoltarea, Finanțarea și Creștera Organizațiilor” va fi dezbătută de oameni de business remarcabili precum: Marius Ghenea (Antreprenor în serie & Investitor), Sergiu Negut (Angel Investor & Consultant), Mario Brühlmann (Consultant & Trainer)Jason Fisher (Antreprenor & CEO Cornerstone Technologies), Laszlo Pacso (Fondator Business Days), Sebastian Văduva (Decan, Antreprenor & Consultant), Dacian Palladi (Consultant) și alții.

DINTRE TEMELE  ABORDATE

  • Antreprenoriat românesc
  • Cum să faci afaceri în piețe dificile
  • Finanțarea inițiativelor antreprenoriale
  • „Forțe și Torțe”
  • Antreprenoriat pe meleagurile patriei – Învățăminte trase în urma celor 18 ediții Business Days despre provocările de a fi antreprenor în România.
  • Strategii pentru îmbunătățirea sistemului educațional din România
  • Puterea networking-ului

Conferința va aduce împreună reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, ai administrației publice și mediului educațional pentru a putea contura soluții integrate și aplicabile.

Ce face din GSMAC 2015 un eveniment unic este dedicarea de a provoca și împuternici fiecare om de afaceri din România să își îmbrățișeze rolul de agent al schimbării și să creeze mediul de care are nevoie să prospere.

Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.
Te poti inscrie AICI

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează