Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ORADEA: Participa GRATUIT la Conferință: Dezvoltarea, Finanțarea și Creșterea Organizațiilor 8 Mai

0

Tema conferinței „Dezvoltarea, Finanțarea și Creștera Organizațiilor” va fi dezbătută de oameni de business remarcabili precum: Marius Ghenea (Antreprenor în serie & Investitor), Sergiu Negut (Angel Investor & Consultant), Mario Brühlmann (Consultant & Trainer)Jason Fisher (Antreprenor & CEO Cornerstone Technologies), Laszlo Pacso (Fondator Business Days), Sebastian Văduva (Decan, Antreprenor & Consultant), Dacian Palladi (Consultant) și alții.

DINTRE TEMELE  ABORDATE

  • Antreprenoriat românesc
  • Cum să faci afaceri în piețe dificile
  • Finanțarea inițiativelor antreprenoriale
  • „Forțe și Torțe”
  • Antreprenoriat pe meleagurile patriei – Învățăminte trase în urma celor 18 ediții Business Days despre provocările de a fi antreprenor în România.
  • Strategii pentru îmbunătățirea sistemului educațional din România
  • Puterea networking-ului

Conferința va aduce împreună reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, ai administrației publice și mediului educațional pentru a putea contura soluții integrate și aplicabile.

Ce face din GSMAC 2015 un eveniment unic este dedicarea de a provoca și împuternici fiecare om de afaceri din România să își îmbrățișeze rolul de agent al schimbării și să creeze mediul de care are nevoie să prospere.

Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.
Te poti inscrie AICI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.