Parc industrial nou la Resita / 11,7 milioane euro!

0

La Reşiţa a fost inaugurat primul parc industrial din municipiu! Autoritățile locale speră ca această investiție să atragă investitorii atât de mult aşteptaţi! Proiectul numit Nova Ţerova a costat peste 11,7 milioane euro, fiind susținut cu fonduri europene din Programul PHARE. Parcul acoperă o suprafaţă de peste 34 de hectare și este sistematizat în mai multe parcele cu drumuri de acces între acestea.

Potrivit eurourbanism.ro, „zona este dotată cu toate utilităţile (apă, canalizare, gaz, energie electrică, telefonie, internet, inclusiv reţea de drumuri şi pod pentru acces spre drumurile naţionale DN 58 şi DN 58B), iar investiţia este rezultatul unui proiect de peste 11,7 milioane euro, implementat de Primăria Reşiţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi susţinut cu fonduri europene prin Programul PHARE.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează