Parc eolian de 47 de milioane de euro la Oravița!

0

Primul parc eolian operaţional din vestul ţării a fost inaugurat vineri la Oraviţa. Parcul reprezintă prima parte a unui proiect de investiţie de 47 milioane euro.

Potrivit administrație.ro, zilele viitoare vor începe să funcționeze centrale eoliene la Topleţ, la Cornereva, la Domaşnea, iar luni, pe 24 octombrie, la Slatina Timiş va fi inaugurată o investiţie foarte mare, care îşi propune să producă aproximativ 400 MW.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează