Noul vagon de tramvai „Imperio” a fost lansat la Arad!

0

Vești bune din Arad! Vineri a fost la lansat cel mai nou model de tramvai fabricat la Arad de Fabrica de Tramvaie SC Astra Vagoane Călători SA, în parteneriat cu firma Siemens.

Primul vagon de tramvai tip „Imperio”, cel mai nou model realizat la ora actuală pe piaţa mondială de profil, produs de compania arădeană Fabrica de Tramvaie SC Astra Vagoane Călători SA, în parteneriat cu firma Siemens, a fost prezentat, vineri, în faţa oficialităţilor locale, acesta urmând să intre în probe în luna august.

Valoarea comercială a vagonului de tramvai se situează între 1,8 şi 2 milioane de euro per/unitate, potrivit AGERPRES.

Sursa: www.administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează