Modernizarea aeroportului international Baia Mare

0

Vești bune tocmai din Maramureş! Autoritățile locale au dat „undă verde” pentru o investiție de peste 6 milioane de euro în modernizarea aeroportului internaţional Baia Mare.

Cele 6 milioane de euro vor asigura extinderea pistei, şi lărgirea întregii piste cu încă 45 de metri. Acum pista măsoară 1.800 , ia la finalizarea programului de modernizare va atinge 2.100 de metri. Modernizarea aeroportului face parte dintr-un program complex care va conecta economia locală, transporturile şi turismul într-un singur punct.

Sursa si mai multe informatii AGERPRES via www.administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează