Mihaela Tudor, singura româncă pe scenă la DES, alături de Neil Patel, la cel mai mare eveniment european dedicat digitalizării și inovației

0

Mihaela Tudor, antreprenor în comunicare, tehnologie și media, a fost singurul invitat din România care a participat, anul acesta, ȋn calitate de speaker și jurat, la DES – Digital Enterprise Show, în Malaga, Spania. Evenimentul a reunit, între 11-13 iunie, peste 17.000 de specialiști din toată lumea, iar pe scenă au urcat nume sonore precum Neil Patel, Co-fondator al NP Digital, cunoscut pentru expertiza sa în marketing digital, Maria Weaver, Președinte al WMX la Warner Music Group, Poonacha Machaiah, CEO la The Chopra Foundation și Zondwa Mandela, Președinte al Mandela Legacy Foundation.

,,Am traversat o perioadă în care companiile au evoluat digital cu o rapiditate impresionantă, adoptând tehnologii precum inteligența artificială, analiza datelor și calculul avansat, alături de soluții multicloud, blockchain, securitate cibernetică și realitate virtuală și augmentată, printre altele. Un important pas care a fost explorat anul acesta la DES a fost integrarea și gestionarea inteligentă a acestor instrumente, cu scopul de a spori eficiența și competitivitatea pe fiecare piață. Am militat pentru o abordare multidisciplinară în privința provocărilor ce vin odată cu revoluția AI și pentru educarea maselor, pentru a face această tehnbologie accesibilă tuturor”, a declarat Mihaela Tudor, antreprenor în serie.

Fondatoarea agenției de PR & Marketing, Tudor Communications, și creatorul primului asistent virtual de PR din lume, 2Value, a fost prezentă ȋn panelurile ,,Războiul atenției și profilul noului consumator: Date și conținut”, panel în care s-au dezbătut strategiile și tacticile necesare pentru a capta și reține atenția consumatorilor, identificând stilurile de comportament și descoperind strategii cheie pentru agenții de marketing în date și conținut, dar și ȋn ,,Cele mai bune femei lider în inteligența artificială”, panel ce a reunit un grup divers de profesioniste care aduc contribuții semnificative în domeniul inteligenței artificiale. Subiectele analizate au fost progresele în cercetarea AI, implicațiile etice ale implementării AI, diversitatea și incluziunea femeilor în forța de muncă AI și direcția viitoare a tehnologiei AI.

Mihaela Tudor a jurizat și European Digital Mindset Award 2024, unde au fost recunoscute mai multe proiecte inovatoare și lideri în domeniul transformării digitale.

Săptămâna aceasta, ȋn Malaga, s-a desfășurat cea de-a 8-a ediție a DES – Digital Enterprise Show, care a reunit peste 17.000 de specialiști în tehnologie, marketing și antreprenori internaționali care au venit în căutarea celor mai noi soluții în AI, blockchain, multicloud, analiza datelor și securitate cibernetică. De asemenea, evenimentul a găzduit și Digital Business World Congress, forumul european de referință în tehnologie, unde marii guru ai sectorului au anticipat și prezentat ceea ce urmează în evoluția tehnologică a companiilor și administrațiilor.

Mihaela Raluca Tudor este o antreprenoare premiată, cu peste 18 ani experiență în tehnologie, PR și media. Ea este fondatoarea și CEO-ul TUDOR Communications, o agenție internațională de PR și marketing strategic, și a aplicației 2value, un asistent virtual de PR conceput pentru a sprijini IMM-urile să își maximizeze impactul în media​. De asemenea, ea ocupă funcția de Global Vice President și Country Leader al European Women’s Association – EWA, o rețea internațională dedicată sprijinirii femeilor în afaceri​. Mihaela este recunoscută pentru inovațiile sale în domeniul comunicării și pentru contribuțiile sale la promovarea egalității de gen și a rolului activ al femeilor în societate prin intermediul Asociației pentru Solidaritate și Egalitate și al inițiativei #wearehalf. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.