Lucrări de reabilitare a falezelor din Costineşti, Tuzla, Eforie şi Constanţa

0

Lucrările de reabilitare a falezelor din Costineşti, Tuzla, Eforie şi Constanţa sunt în curs de realizare şi vor fi finalizate în maximum 2 ani. Valoarea investiţiei este de 52,6 milioane de euro.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), Cătălin Anton, a declarat, potrivit eurourbanism.ro că pe parcursul unei vizite efectuate la falezele aflate în reabilitare, că la Costineşti, Tuzla şi Eforie lucrările sunt efectuate în prezent în proporţie de peste 50% şi vizează ”consolidarea piciorului falezelor, profilarea şi protecţia taluzului, colectarea şi evacuarea apelor pluviale, precum şi drenarea şi evacuarea apelor de infiltraţie”.

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează