La Timisoara se face schimb de produse! Lansare TrocusPocus, www.trocuspocus.ro

1

La data de 1 octombrie s-a lansat TrocusPocus, o initiative web pornita din Timisoara si care are ca obiect incurajarea schimburilor de produse- www.trocuspocus.ro

Pe ceea ce tie nu iti mai place, poti obtine alte lucruri utile”- aceasta este ideea de la care au plecat realizatorii.

Si de ce nu? Multi avem aparate foto, biciclete, autoturisme, piese, mobilier, telefoane mobile, carti, seturi de schi , aparate foto si  electrocasnice de penultima generatie care s-au tot adunat….In schimb putem primi alte obiecte pe care ni le-am dori, dar pe care preferam sa nu dam bani prin magazine.

Pornind de la concepte simple ca si reciclarea bunurilor uzate,  oferirea unei alternative sanatoase la idea de consum, realizarea unor economii- TrocusPocus isi propune sa redea valoare si demnitate bunurilor pe care multi dintre noi le tinem stivuite prin casa, fara sa le dam o utilizare.

Pentru a initia schimburi, trebuie urmate cateva reguli simple:

1)  Te inregistrezi cu un cont

2) Iti populezi taraba cu bunuri pe care vrei sa le oferi la schimb

3) Navighezi pe pagina principal, alegi bunuri pe care ai dori sa le obtii si oferi in schimb ceva de la tine din lada sau

4)      Astepti sa primesti oferte concrete pentru bunurile puse de tine pe site.

La final, totul se sfarseste printr-o intalnire si un schimb intre detinatorii de bunuri, pe care siteul ii pune in contact direct.

Toamna asta ne va arata ca Trocul e la putere!

www.trocuspocus.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează