Investitii pentru amenjarea Parcului Public Central din Baia Mare

0

La Baia Mare se pregatesc investitii pentru amenjarea Parcului Public Central din oras, pentru restaurarea bisericii de lemn din satul Buzesti.

Autorităţile locale au la dispoziţie 28 de luni de zile să restaureze biserica de lemn din satul Buzeşti pentru ce ulterior va fi introdusă în circuitul turistic. În privinţa proiectului de amenajare a Parcului Public Central din Baia Mare, durata de implementare este de 22 de luni.

Sursa: administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează