Investitii de 70 milioane de euro la Arad!

0

70 milioane de euro este valoarea unui proiect major de introducere a canalizarii in mai multe cartiere ale municipiului: Gai, Bujac si Sinicolaul Mic. O parte din bani sunt de la Banca Mondială, conform articolului publicat de wall-street.ro.

„O delegatie a Bancii Mondiale a evaluat, timp de mai multe zile, modul in care este implementat in Arad un proiect de introducere a canalizarii in mai multe cartiere ale municipiului, in valoare de 70 milioane euro, din care 47,2 milioane este finantarea Bancii Mondiale si a Guvernului.

„Concluziile misiunii de evaluare au fost pozitive, expertii apreciind ca implementarea proiectului respecta toate procedurile si termenele impuse prin acordul de finantare semnat cu Banca Mondiala“, a declarat Gheorghe Falca, primarul orașului Arad.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează