Investitii de 44 mil. euro in judetul Constanta

0

In judetul Constanta va fi construit un parc eolian in valoare de 44 de milioane de euro. ButanGas România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a distribuţiei de gaz petrolier lichefiat (GPL), va pune în funcţiune la începutul anului viitor un parc eolian de 25 MW

Conform declaratiilor companiei, parcul va fi operaţional în ianuarie 2011. „Totalul investiţiei va fi de apro­ximativ 44 de mi­lioane de euro din care mai mult de 30% sunt din surse proprii şi diferenţa din finanţare ban­cară”, mai spun reprezentanţii compa­niei.

Articolul complet pe zf.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează