Investitie de 80 de milioane de euro la Timisoara

2

Potrivit agenda.ro anul viitor incep lucrarile la un nou mall in Timisoara.  43.000 de metri patrati, in locul fostei fabrici de pantofi Modern, vor fi alocati noului mall. Magazine, cinematograf, spatii de recreere sunt parte din proiectul celor de la Plaza Centers. Investitia se ridica la 80 de milioane de euro.

Agenda.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Lucrarile au inceput deja. Se vad deja zidurile primului nivel. Si va incepe cat de curand si centrul comercial de pe spatiul fostului Abator.

Comentează