In Zalau vor fi reabilitate 13 blocuri / 8 milioane de lei!

0

Reabilitarea tehnică a 13 blocuri din Zalău ar urma să coste, conform indicatorilor tehnico-economici aprobaţi luni de consilierii locali, peste opt milioane de lei. Din această sumă, locatarii celor 351 de apartamente vor achita doar 20 % (circa 1,6 milioane de lei), jumătate din sumă urmând a fi acoperită de la bugetul de stat şi 30 % de la bugetul local.

Cea mai mare valoare a investiţiei, conform devizelor aprobate de Consiliul Local, este de 1,45 milioane de lei, aferentă unui bloc ce are 66 de apartamente, iar cea mai mică de 268.000 de lei, pentru un bloc unde sunt doar 10 apartamente. Documentaţia de reabilitare a fost plătită de către municipalitate.

via eurourbanism.ro

foto: site oficial al Municipiului şi Primăriei Zalău.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează