Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hub online pentru IMM-uri si antreprenori, platforma Up Achiziții

0

Platforma Up Achiziții este locul unde antreprenorii români pot găsi oferte preferențiale care îi ajută să economisească până la 120.000 de lei anual

PESTE 2500 DE AFACERI MICI ȘI MEDII FOLOSESC LUNAR PLATFORMA UP ACHIZIȚII PENTRU A-ȘI REDUCE COSTURILE

  • Platforma Up Achiziții este locul unde antreprenorii români pot găsi oferte preferențiale care îi ajută să economisească până la 120.000 de lei anual
  • În top 5 categorii de produse și servicii căutate de IMM-uri se numără: papetărie și birotică, apă și cafea, servicii de curierat, carburant și abonamentele medicale

Afacerile mici și mijlocii sunt printre cele mai afectate de efectele pandemiei. De aceea, soluțiile care să le ajute să-și eficientizeze costurile interne, dar și timpul, sunt importante.

Platforma Up Achiziții este primul hub online dedicat antreprenorilor, dezvoltat de Up România special pentru afacerile de tip IMM. Ca răspuns pentru nevoile afacerilor mici si mijlocii, platforma permite antreprenorilor români să achiziționeze rapid și simplu serviciile și produsele necesare bunei funcționări a business-urilor. Astăzi, peste 2.500 de IMM-uri beneficiază lunar de ofertele Up Achiziții. Un sfert dintre companii sunt din domeniul Comerțului, iar 20% activează în domeniul Serviciilor.

Similar unui magazin online, dar cu focus pe nevoile IMM-urilor, prin Up Achiziții, companiile își pot pune într-un singur coș serviciile de curierat, abonamentele medicale pentru angajați sau apa pentru birou. Platforma este responsabilă ulterior de distribuirea comenzilor către fiecare furnizor, iar aceștia, la rândul lor, se ocupă de livrarea comenzii. Tot procesul este digital, chiar și semnarea contractului cu Up Achiziții se desfășoară în format paperless, scutind clienții de drumuri în plus.

Antreprenoriatul e un domeniu în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare. De aceea, odată cu lansarea Up Achiziții ne-am propus să devenim un partener al antreprenorilor români, pentru ca ei să se concentreze pe dezvoltarea propriilor afaceri, iar noi să ne ocupăm de nevoile lor zilnice, într-un mod simplu, eficient și centralizat. Am ținut cont și de importanța optimizării costurilor. Astfel, datorită ofertelor noastre la prețuri preferențiale, IMM-urile pot economisi până la 120.000 de lei anual”, a spus Dan Stoica, Director Comercial Up Romania.

Un calcul simplu arată că o companie poate economisi anual peste 100.000 de lei, dacă alege să contracteze o serie de servicii prin platforma Up Achiziții, precum cele de curierat, cardul carburant, apă pentru birou sau servicii de papetărie și birotică.

Pentru adaptarea la mediul nou de business, digitalizarea este integrată drept un pilon important al platformei, dar și un beneficiu pentru clienți și furnizori. Up Achiziții reunește o serie extinsă de pachete de promovare în mediul digital, special concepute pentru IMM-uri, magazine și afaceri din domeniul HORECA. De asemenea, sunt disponibile și servicii de contabilitate online, printr-un vector de inovație tehnologică și procesare, ce integrează adițional servicii de salarizare, facturare și înființare a firmelor, precum și servicii specializate de vânzare și gestiune pentru companiile ce activează în sectorul de retail.

Pe lângă simplitatea și rapiditatea comenzii, ofertele de pe platformă sunt deja negociate de către echipa Up România. De exemplu, serviciile de curierat oferite în parteneriat cu DPD România pot fi achiziționate la prețuri reduse cu 30%. În top 5 cele mai căutate categorii de către antreprenorii români pe Up Achiziții intră produsele de birotică, apă și cafea, curierat, carburant și abonamentele medicale.

De la cei aproape 25 de furnizori, pe platformă, IMM-urile pot cumpăra și servicii de contabilitate sau consultanță juridică, semnătura electronică, dar și servicii de web design sau promovare în mediul digital. OMV Petrom, Regina Maria, Lecom, H2On, DPD Romania sau EAP Romania se numără printre furnizorii platformei Up Achiziții. Lista întreagă poate fi consultată pe www.up-achizitii.ro.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Prezent în peste 30 de ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 29 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

www.up.coop

Despre Up România:

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 19 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă;

  2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;

  3. Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;

  4. Servicii dedicate comercianților;

  5. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță ;

  6. Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.