Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grupa de formare online in coaching „Pasi pentru Schimbare”, start in 20 mai 2021

0

CE ITI PROPUNEM?

Impreuna cu colegii mei Doru Curteanu si Stefan Andrei, te invit la un proces de transformare interioara profunda care iti ofera competenta si increderea de A FI coach. Vei parcurge un program intens de formare acreditat national (de catre ANC) si international (EMCC). Este potrivit pentru tine daca vrei sa devii coach sau vrei sa adaugi coachingul la abilitatile tale (de management, antreprenoriat, training, HR), spune Raluca Mohanu

Si daca vrei sa fii parte dintr-o comunitate efervescenta, in care nu doar cresterea personala ci si contributia este importanta!

Toate detaliile aici https://lnkd.in/eWWT3bk #coaching

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.