Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala „Pentru Voi” 2012

0

Fundatia „Pentru Voi” va organiza in 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, Gala „Pentru Voi”, la Hotel Timisoara, Sala Viena.

„Anul acesta la Gala strangem fonduri pentru ca 195 de persoane cu dizabilitati intelectuale sa beneficieze in continuare de servicii sociale: sa aiba o locuinta, un loc de munca, un centru de zi in care sa primeasca sprijin si terapii specializate. Speram in suportul comunitatii locale pentru continuarea activitatii fundatiei.” a declarat Laila Onu, director executiv.

Se va organiza o tombola caritabila cu premii inedite: abonamente la inot si fitness la Aqua Arena, sedinte de masaj, de relaxare la Salonul „Sunshine”, abonament SPA la Do Stil, bijuterii din aur si argint de la Bijuteria Noblesse, bilete de film la Cinema City si la opereta My Fair Lady, cina la restaurantul Casa Bunicii, sedinta foto profesionista oferita de Bilootza, consultatii medicale la Profilaxis, vin de la Enoteca de Savoya, brad de Craciun oferit de Green Paradise cu suport de inox de la Taian Investments, smartphone Vodafone, voucher imbracaminte de la magazinul RyMy Fashion. Se vor strange donatii prin intermediul unor cecuri care pot fi completate pe loc si se va organiza o licitatie cu strangere de fonduri cu obiecte de arta donate de Andreas Antichitati, Angela Szabo si Georgeta Cocian.

Momentul muzical Evergreen va fi oferit de Cristian Rudic, vedeta incontestabila a Operei timisorene, si maestrul Peter Oschanitzky, dirijor si pianist de talie europeana.

Meniul delicios vine in intampinarea gusturilor tuturor invitatilor, intr-o paleta variata de bucate alese pregatite de Chef Asen Asenov.

La eveniment vor participa reprezentanti ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary si Lions, autoritati locale, presa.

Participarea la eveniment se face numai pe baza de invitatie. Pretul unei invitatii este de 150 lei, este valabila pentru o singura persoana si poate fi achizitionata sunand la tel. 0256.228.062 sau scriindu-ne la e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro.

Pentru detalii privind evenimentul puteti accesa www.pentruvoi.ro sau www.facebook.com/FoundationPentruVoi

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomaniaPozitiva. Mai multe informatii pe www.lucianilica.net.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.