Electrolux a fost desemnat Lider in Industrie, in clasamentul anual RobecoSAM

0

 Robeco-SAM-Sustainability-Award-Industry-Leader-2014Electrolux a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, Lider in Industria Bunurilor Durabile de Uz Casnic, in clasamentul anual de performanta in sustenabilitate, realizat de RobecoSAM (o societate internationala de investitii, cu un accent special pe zona investitiilor in sustenabilitate). Anuarul analizeaza performanta companiilor din punct de vedere al sustenabilitatii in 2013, clasandu-le in categoriile „Aur”, „Argint” si „Bronz”.

Cea mai performanta companie din fiecare dintre cele 59 de industrii este desemnata Lider RobecoSAM al Industriei. Electrolux a primit cel mai mare rating dintre cele zece companii evaluate in cadrul categoriei Industriei de Bunuri Durabile de Uz Casnic si, in consecinta, si premiul „Gold Class”.

„Pentru a implini viziunea noastra de a fi cea mai buna companie de electrocasnice din lume, avem nevoie, de asemenea, sa fim lideri in sustenabilitate”, a declarat Henrik Sundström, Presedinte Group Sustainability Affairs al Electrolux. „Suntem mandri de a fi desemnati lideri ai industriei in Anuarul Sustenabilitatii, cu atat mai mult cu cat anul acesta si mai multe companii au fost evaluate, iar cerintele de includere devin din ce in ce mai stricte”.

RobecoSAM a declarat in anuar ca, pentru a alcatui clasamentul, companiile au fost evaluate in functie de performanta lor in sustenabilitate, tinand cont de trei dimensiuni: cea economica, cea legata de mediul inconjurator si cea sociala.

„Inovatia, calitatea, si pozitionarea brand-ului sunt factorii-cheie de diferentiere pentru companiile din aceasta industrie. In plus, companiile de top gestioneaza in mod activ problemele de siguranta si de mediu pe tot parcursul ciclului de viata al produsului”, a declarat compania.

 

Pentru mai multe informatii, vizitati: http://yearbook.robecosam.com/

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesionale, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe dezvoltarea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici, precum aspiratoare, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire.

In 2012, Electrolux a inregistrat vanzari de circa 110 miliarde de coroane suedeze, avand peste 59.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati www.electrolux.com/press si www.electrolux.com/news.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează