Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DocProcess continuă expansiunea globală prin deschiderea unui birou comercial în SUA

0

București, 27 aprilie 2021 – DocProcess, lider în automatizarea proceselor de business în România, anunță deschiderea unui birou comercial în Statele Unite ale Americii. Biroul din Austin, Texas, va fi condus de Salim Sunderji, recent numitul CEO la nivelul Grupului.

Odată cu intrarea Morphosis Capital în acționariatul DocProcess, am dezvoltat împreună o strategie de expansiune a companiei pentru a deveni un jucător global. Ne dorim să fim prezenți pe piețe importante din întreaga lume nu doar prin serviciile pe care le oferim, dar și prin puncte de lucru locale. Deschiderea unui birou comercial în SUA reprezintă un pas natural în dezvoltarea noastră, piața americană fiind recunoscută pentru deschiderea către tehnologie, în special pentru produse și soluții de automatizare a afacerilor,” a declarat Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess.

Salim Sunderji va conduce biroul din Austin și se va concentra pe construirea unei echipe locale și atragerea de clienți noi pe piața americană. Pe lângă dezvoltarea operațiunilor din SUA, Salim Sunderji este responsabil și pentru stabilirea de parteneriate globale și extinderea serviciilor DocProcess în Marea Britanie, Orientul Mijlociu și India.

Avem în vedere realizarea unor parteneriate cu diverși integratori pentru a accelera împreună utilizarea suitei de soluții DocProcess de către companiile de pe piața americană. Beneficiul major oferit de platforma de Business Ecosystem Automation a DocProcess este că se adresează tuturor tipurilor de companii, indiferent de industria în care activează. Fără să își modifice infrastructura de lucru sau procesele interne, prin intermediul soluțiilor noastre personalizate, companiile își pot îmbunătăți și eficientiza activitatea. Mă aștept ca soluțiile DocProcess să fie la mare căutare pe piața SUA, unde pandemia globală a schimbat modul în care companiile funcționează și colaborează între ele și cu instituțiile publice,” a menționat Salim Sunderji, CEO și coordonatorul biroului din SUA al DocProcess.

Biroul din Austin este cea de-a treia locație deschisă de DocProcess în afara României. În 2018, compania a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Grenoble, Franța, iar în aprilie 2020 compania a deschis un birou comercial în Paris. Din numărul total de 63 angajați DocProcess, 17 lucrează în birourile din afara României.

Având în vedere rapiditatea cu care transformarea digitală ajunge să fie din ce în ce mai importantă pentru companiile din întreaga lume, DocProcess se așteaptă ca solicitările pentru automatizare și eficientizare a fluxurilor de lucru să crească exponențial pe piața americană, europeană, în Orientul Mijlociu și Asia. Conform unui sondaj PwC, 48% din directorii financiari (CFO) au în agendă accelerarea inițiativelor de automatizare și implementarea lucrului de la distanță, iar 49% din directorii executivi (CEO) vor mări semnificativ bugetele de investiții pentru transformare digitală.

Principalele beneficii ale implementării platformei de Business Ecosystem Automation a DocProcess sunt accelerarea proceselor operaționale prin reducerea considerabilă a numărului de ore lunare pentru procesarea facturilor și plăților, economiile de numerar, precum și o mai bună luare a deciziilor datorită accesului la date de calitate și în timp real.

Implementarea transformării digitale conduce către o mai mare agilitate, flexibilitate și scalabilitate prin extinderea rapidă a numărului de clienți, parteneri sau furnizori fără a fi nevoie de angajarea de personal suplimentar. În contextul modelului de muncă de la distanță devenit din ce în ce mai popular din anul 2020, platforma de Business Ecosystem Automation oferă conectivitate oricând și de oriunde atâta timp cât există o conexiune la internet.

Compania livrează soluții de automatizare unor companii globale precum Carrefour, Cora, Mondelez, Strauss, eMAG și unor companii antreprenoriale românești precum E-Boda, Altex și Flanco.

Despre DocProcess

DocProcess oferă soluții de Business Ecosystem Automation de ultimă generație care ajută companiile să eficientizeze și să automatizeze procesele. DocProcess definește viitorul în ceea ce privește modul în care companiile de toate dimensiunile își desfășoară activitatea, permițându-le să preia controlul proceselor de-a lungul întregului ecosistem de business și conectându-le digital cu clienții, furnizorii sau partenerii financiari și logistici. Datorită flexibilității oferite de platforma DocProcess, companiile pot combina soluții pentru a se potrivi nevoilor lor operaționale în continuă schimbare și pot conecta toate aspectele fluxurilor de lucru: Purchase-2-Pay, Or-der-2-Cash, facturare electronică, logistică, contract management, procese de reconciliere și multe altele. Toate armonizate cu soluții de administrare documentară și arhivare electronică.

Înființată în 2005 de Liviu Apolozan, DocProcess are o amprentă globală puternică, cu birouri în București, Brașov, Paris, Grenoble și Austin.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.