Descoperă programele EUCOM pentru un stil de viață sănătos și productiv

0

Programul wellbeing: 3D LIFESTYLE

3D Lifestyle este programul nostru de referință care combină tehnici de gândire pozitivă, planuri alimentare echilibrate și beneficiile activității fizice. Participarea la acest program aduce beneficii majore, inclusiv reducerea absenteismului și a turnover-ului, creșterea productivității și satisfacției angajaților, precum și dezvoltarea unei culturi organizaționale pozitive. Astfel, compania va deveni un magnet pentru talente și va îmbunătăți performanța generală.

Dar, pe lângă acest program, Eucom Business Language vine către tine și cu aceste programe de wellbeing:

👉🏻 FINANCEFIT. Acesta este un workshop esențial pentru echiparea angajaților cu cunoștințe și unelte financiare. Scopul nostru este să facilităm luarea deciziilor informate și să asigurăm stabilitatea financiară a angajaților, reducând astfel stresul și îmbunătățind productivitatea și starea de bine.

👉🏻 INSPIRWELL TALKS. Acesta reprezintă o serie de discursuri inspiraționale, concepute pentru a transforma locul de muncă într-un mediu de susținere și implicare. Acest program promovează o cultură a bunăstării, beneficiind atât angajații, cât și compania, prin menținerea sănătății și implicării la nivel înalt.

👉🏻 BALANCE 4 BETTER. Acesta este programul perfect pentru gestionarea stresului și sporirea rezilienței. Participanții vor învăța să prevină epuizarea și să îmbunătățească calitatea somnului, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sănătății și performanței, atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.