Deschiderea traficului pe Tronsonul de autostradă Timişoara – Lugoj

0

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că de astăzi, ora 10:00 va avea loc deschiderea traficului pe Tronsonul de autostradă Timişoara – Lugoj

Astăzi se dă drumul la circulaţie pe pe primul tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, de 9,5 kilometri. Este celebra lucrare care afost încheiată cu şapte luni înainte de termen, un veritabil record în România.

sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează