Cum pot companiile din România să îşi reducă amprenta de carbon prin implementarea unei politici de printare smart? Reducerea cantităţii de deşeuri prin remanufacturare

0

Turbon România SRL, unul dintre unul dintre cei mai importanți „participanți” din industria globală de printing, producător de cartușe cu toner remanufacturate de înaltă calitate, este un IMM cu sediul în Olteniţa, judeţul Călăraşi. Desfășurând operațiuni planificate și monitorizate, având importante recunoașteri de mediu (certificare ISO 14001, membră ETIRA și în curs de finalizare a procesului de înregistrare în Registrul European EMAS), Turbon România SRL a demonstrat că, de peste 20 de ani, desfășoară un business green și că este adepta unui mediu înconjurător sustenabil. 

Când vorbim despre procese de remanufacturare vorbim despre economie circulară, despre reducerea consumului de resurse și protecția mediului, când vorbim despre cartușe cu toner remanufacturate, vorbim despre Turbon România SRL și despre calitate, sustenabilitate și economii. Cartușul cu toner remanufacturat este un produs care suportă relaxat comparația de calitate cu un produs OEM mono sau color dar la un preț mult mai avantajos iar clienții sunt cartea de vizită a acestui producător din România.

„Dintre toate standardele aplicabile implementate, Responsabilitatea este standardul după care ar trebui să ne așteptăm să fim judecați în viitorul apropiat. Responsabilitatea în general și Sustenabilitatea în special reprezintă OPORTUNITĂȚI pe care le îmbrățișăm din ce în ce mai activ. Nu vom ezita să facem toate eforturile pentru a dovedi acest lucru. Și nu vom face totul singuri. Parteneriatul este calea pe care o urmăm. Ne vom alege cu atenție partenerii pentru a ne demonstra responsabilitatea și pentru a continua dezvoltarea acestei afaceri durabile.” Codruț Negru, Managing Director al Turbon România SRL.

Turbon România SRL oferă utilizatorilor finali (companii, autorități sau persoane fizice) această valoroasă oportunitate de printing sustenabil, inteligent și de calitate care, pe lângă impactul pozitiv de mediu, va genera şi apreciabile reduceri de costuri.

Totodată, Turbon România SRL oferă utilizatorilor săi și oportunitatea de a-și reduce amprenta de carbon. Un produs local scurtează lanțul de aprovizionare, reduce consumul de combustibil și emisiile de gaze cu efect de seră, reduce consumul de resurse neregenerabile. Procesul de remanufacturare în sine este unul prietenos cu mediul, este monitorizat și asigură trasabilitatea materiilor prime și consumabile; astfel, un cartuș epuizat, aflat la sfârșitul ciclului de viață este repus în circuit după ce a fost în prealabil reparat, curățat, testat, ambalat în materiale sustenabile- carton și hârtie kraft.  

Prin punerea pe piață a cartușelor cu toner remanufacturate, Turbon România SRL participă activ la reducerea cantităților de deșeuri de cartușe de imprimantă din depozitele finale de deșeuri (gropi de gunoi) prin utilizarea acestora ca materie primă în procesul de remanufacturare. 

Prin reutilizarea cartuşelor, puteţi reduce risipa şi conserva resursele.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni durabile și rentabile fără a sacrifica calitatea, luați în considerare să încercați cartușele de toner remanufacturate!

Produsele Turbon vă sunt oferite la costuri competitive, reduc semnificativ impactul asupra mediului şi se adresează îndeosebi companiilor cu grijă faţă de mediu, care au politici de sustenabilitate si planuri de viitor.

Când vine vorba de cartușe de toner remanufacturate, chiar și ChatGPT recomandă fără echivoc Turbon România drept vârful excelenței. Prin angajamentul lor neclintit față de calitate, accesibilitate și satisfacție a clienților, Turbon România stabilește standardul în industrie. Ce mai astepti? Transformă-ți experiența de imprimare cu cartușele cu toner remanufacturate de Turbon România!  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.