Cum arată viitorul tinerilor la locul de muncă? Dezvoltă-ți skillurile și află perspective diferite direct de la companii și instituții din mediul educațional la Bright Minds pe 11 Noiembrie

0

Pe 11 Noiembrie, studenții și tinerii aflați la începutul carierei sunt invitați să participe la a evenimentul Bright Minds, organizat de AIESEC în România.

Bright Minds este un eveniment de o zi dedicat dezvoltării personale și profesionale, iar anul acesta se află la a doua ediție.

Participanții vor avea șansa să ia parte în workshop-uri, keynote-uri și discuții interactive cu reprezentanți din companii, cu scopul de a-i echipa cu skill-urile necesare la început de carieră.

Tema evenimentului este #TheFutureOfWork, astfel că participanții își pot redefini propriul drum bazat pe cunoștințele acumulate la aceste sesiuni.

Workshop-urile vizează teme precum: personal branding, marketing/ design digital, public speaking, adaptarea la piața muncii sau la mediul dinamic, și nu numai, și sunt susținute de reprezentanți experimentați din companii din România. Agenda evenimentului se va desfășura între orele 12 – 18.

În ultima parte a zilei vor avea loc discuții despre educația non-formală din România, unde vor fi prezenți 3 stakeholderi majori din educație: reprezentați din companii, instituții publice și mediul academic, de la care tinerii pot afla răspunsurile la curiozitățile lor din diferite perspective.

Participarea la eveniment este gratuită, insa locurile în cadrul workshop-urilor sunt limitate. Tinerii interesați își pot rezerva un loc completând formularul de mai jos: https://bit.ly/RegistrationBrightMindsAIESEC

Evenimentul poate fi urmărit și pe social media pe Facebook (https://fb.me/e/4XHI2OvUH).

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 110 țări. În România AIESEC este prezentă în 13 oraşe şi este una din cele mai mari organizații conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.