Cum ar fi să ai acces la orice ai nevoie? Acum e în puterea ta! UseTogether se lansează și la Timișoara.

0

Vă invităm la întâlnirea comunității UseTogether care va avea loc în data de 12 aprilie 2013, la Cărturești Mercy din Timișoara, începând cu ora 19:00. Fiți alături de noi la un eveniment în care să ne cunoaștem și să facem schimb, împrumut și donație de obiecte. Evenimentul este unul gratuit la care poate să participe oricine –

www.facebook.com/events

Evenimentul își propune să promoveze conceptul de consum colaborativ în Timișoara. “A folosi la comun înseamnă să utilizăm resursele într-un mod inteligent și sustenabil pentru a economisi bani, pentru a polua mai puțin și pentru a cunoaște oameni de calitate cu interese comune. De fapt noi ne dorim beneficiile pe care ni le oferă obiectele, și nu obiectele în sine. Vrem să ascultăm muzică, nu să avem un CD. Vrem să citim o carte, nu să avem o carte. Vrem să tundem iarba, nu să avem mașina noastră de tuns iarba. Se aplică și la obiectele noastre principiul lui Pareto. În 80% din timp folosim 20% dintre lucrurile pe care le avem.” declară Victor Miron, unul dintre fondatorii proiectului.
Ce trebuie să aduceți cu voi? Cel puțin un obiect pe care sunteți dispus să îl împrumutați, donați sau să îl dați la schimb. Poate fi o carte, un boardgame, un cd sau orice crezi că poate aduce bucurie și altcuiva. Cine aduce cel mai “cool” obiect va primi un premiu surpriză. 

Cine aduce cel mai „cool” obiect va primi un premiu surpriză.

Despre UseTogether

UseTogether.com este o platformă online care oferă comunității sale acces la o gamă largă de resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic, membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este: „It’s not about owning things, it’s about access to things.”
Mai multe detalii aici:

www.facebook.com/UseTogether

www.usetogether.com

use together

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează